2017 Saç Trendleri ve Trend Saç Modelleri

2017’nin trendlerini merak ediyor musunuz? Yeni yeni ortaya çıkan 2017 saç trendleri ilkbahar ve yaz aylarında hangi saç tredlerini takip edeceğimize dair ip uçlarını da vermeye başladı. Sizde trend saç modelleri ve 2017 ilkbahar yaz trendlerini merak ediyorsanız, yazımıza davetlisiniz.

Her kadın saçlarının güzelliği ve albenisi ile dikkatleri üzerine çekmek ister. Psikolojik araştırmalar dahi kadınların saçlarına olan zafiyetlerinin yüksek olduğunu kanıtlıyor. Bu yüzdendir ki kadınlar  mutlu, hüzünlü, depresyon gibi olgular ile karşılaştıklarında saçları ile oynamayı severler. Elbette modayı takip etmeyi de… Her yıl farklı modellerin ve farklı saç tasarımlarının yansımasını yaşayan kadınlar, moda akımları ile birlikte saçlarında değişikliğe gidebilirler.  Yine 2017 İlkbahar/Yaz sezonunun güzellik tezatlarıyla dolu, orijinal ve dinamik saç trendleri bizleri bekliyor.

modavemagazin

Örgü saç modelleri

Örgü modelleri geçtiğimiz yıl moda olacağının sinyallerini veriyordu. Örgü stilleri, farklı örgülü saç modelleri yılın  trendleri arasında ilk sırada yer alıyor. Londra moda haftasında da modellerin saç stillerinde örgülü saç modellerini görmek mümkündü.  Elegan  örgü modelleri, yeni nesil saç örgüleri bu yıla damgasını vuracak.

modavemagazin

Sörf ruhlu saç modelleri

Alexander Wang’inakımı başlattığı sörf saç modelleri 2017 yılına damga vuracak. Punk platin, androjen kesimleri ve sahil kesimleri yılın trendleri olacak. Yalnızca ülkemizde değil, Avrupa’da 2017 boyunca sıklıkla karşımıza çıkacak modellerden.

modavemagazin

Gökkuşağı renkleri ile saç stilleri

Renkli saç hareketi tüm kadınların aklına gelen trend saç modellerinden bir tanesi. Gökkuşağı renkleri ile saçlar 2017 yılında adından söz ettirecek. Özellikle 2017 saç modelleri arasında yaz aylarında rengarenk havası ile farkınızı yansıtacak.

modavemagazin

Ense topuz modelleri

2017 yılının saç stilleri arasında ense topuz modelli saçlar, özellikle topuz yapan bayanların vazgeçilmez modelleri arasında yer alacak. Cüretkar olan stil  sahiplerinin sokak modasında, gündelik hayatlarında ense topuz modellerini tercih edebilir. Modern şık olmak isteyenlerin tercihleri arasında ense topuzlar sizlerin de tercihleri olacak.

modavemagazin

Islak saç kesim modelleri

Islak saç trendi öncelikle erkekler arasında tercih edilmiş olsa da kadınlar arasında da 2017 yılında kadın saç modelleri arasında sıklıklar karşımıza çıkacak.  HoodbyAir, Givenchy ve Alexander McQueengibi moda stilistlerinin moda defilerinde sıklıkla karşımıza çıkan ıslak saç modelleri, bu sezon birçok kişi tarafından vazgeçilmez modeller arasında olacak.

Yazar hakkında Tüm haberleri göster

Aysecan

Cevap ver

Email adresinizi yayınlamayacağız. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştirç

/* ]]> */