Oscar’ın Kadın Adaylarını İnceledik

Oscarı kimin alacağı büyük merak konusuyken, Oscarın bayan adaylarının giyimleri de en az onun kadar konuşuluyor. Hal böyle olunca, bizler de sizin için tören öncesi düzenlenen etkinlikteki güzel ve ünlü bayanların giyim tarzlarına göz attık ve sizler için Oscar’ın Kadın Adaylarını İnceledik bakalım kim ne giymiş, kim en şık olmuş…

Her yıl ritüel hale gelmiş ‘Oscar Luncheon’  etkinlikleriyle 165 Oscar adayı 6 Şubat Pazartesi öğleden sonra Beverly Hilton’da öğle saatlerinde  prova niteliği taşıyan bu yılki Oscar adaylarının yıllık yemeğiyle bir araya geldi.  Oscar 2017 adayları arasında başrol oyuncusu ve oyuncu adayları, aktörler, yönetmenlik kategorisinden de pek çok adayın katıldığı ünlüler yer aldı.

Jimmy Kimmel’in ev sahipliğinde, Oscar’lar 26 Şubat Pazartesi günü saat 7: 00’de ABC Televizyon kanalından dünya çapında 200’ün üzerinde ülke ve bölgede canlı yayınlanacak.

Oscar adaylarının öğle yemeğinden göze çarpan stilleriyle kırmızı halının objektiflere yansıyan en güzel kıyafetlerini inceleyelim.

modavemagazin

Naomi Harris

MOONLIGHT’daki Paula rolünde rol aldığı Aktris kategorisinde aday gösterilen ünlü BottegaVeneta imzası taşıyan elbisesiyle davette yer aldı. Süet görünümlü bu elbise üzerindeki siyah şeritli desenleriyle oldukça şık bir görünüme sahip olup bu şıklığı sade ve zarif bir siyah ayakkabıyla bütünlemeyi tercih etmiş.

modavemagazin

Emma Stone

La La Land ‘ daki rolüyle aday gösterilen Emma Stone, Stella McCartney’in  tulumu, Jimmy Choo ayakkabıları ve FernandoJorge takılarıyla bir bütün halindeydi. Asimetrik omuz dekoltesiyle saten görünümlü siyah tulumun içinde zarifliğin yansımasıydı.

modavemagazin modavemagazin

Nicole Kidman

Aslan filmi için En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında aday gösterilen Nicole Kidman yün kumaşlı tüvit HauteCoutureChanel kıyafetiyle Klasik Chanel ceketi üzerinde katlamalı modeliyle kemerli elbise ilk bakışta etek, ceket kombini gibi görünse de aslında süper şık görünümlü tek parça bir elbise.

modavemagazin

RuthNegga

Sarı renkli, mor çiçekli trikosu ve sarı renk parıltılı taşlarla bezenmiş ayakkabısıyla bütünlük sağlayan Negga yüksek bel deri etek kombinli oldukça şık görünümlü kıyafetiyle birlikte Retro makyajı bir sokak modasını anımsatıyordu.

modavemagazin

IsabelleHuppert

Altın Küre’nin Drama kategorisinde en iyi Kadın Oyuncu dalında aday olan Huppert  kıyafetlerinin her ikisi de Armani Privé tarafından hazırlanan jakarlı ceketi ve gevrek pantolon kombiniyle göz doldurdu. Ceketindeki fermuarla ayarlanabilir dekoltesi göze batmayacak şekilde sadeliği yansıtıyordu.

modavemagazin

Laura Dern

Bir hardal Roksanda elbisesi, süet Mansur Gavriel’in ayakkabıları ve  FernandoJorge ve Jane Taylor mücevherleriyle oldukça sıcak ve güzel bir görüntü veren Laura Dern adeta bir altın parıltısında objektiflere yansıdı.

 

Resimler Alıntıdır.

 

 

 

Yazar hakkında Tüm haberleri göster

Aysecan

Cevap ver

Email adresinizi yayınlamayacağız. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştirç

/* ]]> */