2017’nin En Hit Renkleri

Moda doğayla ve toplumla bütünleşirken, tüm dünyanın gergin ve kasvetli havası modanın renklerini şekillendirdi.

Tüm insanlığın yorgun bilincine bu renkler çok iyi gelecek. İşte sizler için hazırladığımız 2017’nin en hit renkleri…

Hit renlerin başında Greenery tonları gelmektedir. Eminim barış ve huzuru kıyafette anlatacak, bu senenin gözde rengi greenery olacak. Greenery, yeşil tonu, tazelenmeyi, yeni başlangıçları sembolize ediyor. Greenery adını taşıyan renk, taze sarı, yeşil tonlarından oluşuyor. Baharın gelişiyle, ağaçların yeşermesi, çiçeklerin açmaya başladığı, berrak, temiz ve canlı renklerin birbiriyle olan ahengi, baharın ilk gününü greenery tonlarını çağrıştırıyor.

modavemagazin

Romantizmin asil renkler yine bu seneye armoni katacak ve ortamı yumuşatacak. 2017 renk paletinde, yavruağzı, gök mavisi, kum rengi, ekru, bej, gri, mavi ve açık toprak tonları ağırlıkta. Bu renkler ilkbahar sezonunun kilit renkleri olacak diyebiliriz. Özellikle bu renkler, yine doğallık ve yumuşaklığın anahtar renkleri olacak.

modavemagazin

Son zamanlarda yaşanan politik ve gergin olaylar, modanın renklerini değiştirdi. Öz kültür, gelenek ve görenek, tüm toplumların dil ve iletişim, özellikle barış için bütünleşmesine yönelik konseptler hazırlandı. Pozitivizm kavramlarını içeren, İç huzuru dinginleştiren renk tonları da sık sık yer alacak.

Koyu safran, saf ve doğallığın simgesi beyaz, sıcak ve soğuk ten rengi tonları ve kahve gibi nötr renkler kombinlerde sık sık kullanıldı.

modavemagazin

Hızlıca büyüyen ülkeler ve doğal yaşamdan uzaklaşmış beton yığınlarına nispeten, modanın kalbi, bu yıl doğa renkleri için atacak. Bu konseptin renk paletinde ise, mavi, yeşil, mor ve kahvenin plastik tonlarını göreceğiz.

Gelecek kaygısıyla şimdiden endişelenmekten ve mutsuz olmaktan vazgeçmeyenler, sanal hayatın duygusal mağdurları ve fotoğraf üzerinde oynayan kişileri irdeleyen bir konsept daha bizi bekliyor. Renkler aynı oranda ışıklandırılmış olup, buğulanmış geleceğin simgesi toz mavisi, okyanus mavisi, flamingo pembesi, mineral sarısı, nane yeşili, lila gibi renkler ağırlıkta.

modavemagazin

Mavinin pek çok tonu kullanılırken, haki yeşiller kadar, baharat ve hardal tonları da bol bol kullanılacak. 2016 kış sezonunda belirlenen renk tonları bu yıl boyunca tüm sezonlarda da karşımıza çıkacak gibi.

modavemagazin

Renk trendlerinden kırmızı, yeşil, fuşya, lila, gök mavisi toprak rengi, kum ve ten renkleriyle tam bir doğa harikası yaratılacak. Bu senenin bu iddialı renkleri, baharın gelmesiyle oluşan cıvıl cıvıl ortam, giyim kuşamla bütünleşecek ve kıyafetinizdeki renklerle doğanın içinde ahenkle dolaşacaksınız.

 

 

 

Yazar hakkında Tüm haberleri göster

Aysecan

Cevap ver

Email adresinizi yayınlamayacağız. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştirç

/* ]]> */